Invitație

În atenția Beneficiarilor

 

Scrisoare de intenție

Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova împreună cu partenerul polonez ”Centrul de Cooperare Europeană” Vă invită să participați la o serie de traininguri legate de dezvoltarea destinațiilor turistice în mediul rural din Moldova, susținute de către proiectul ”Dezvoltarea clusterelor agroturistice în Moldova. Consolidarea afacerilor non-agricole în zonele rurale” (MSZ 160/2016PPR2016) finanțat de Ministerul Afacerilor Externe a Republicii Polonia.

Seminarele de instruire vor fi susținute în iunie-august 2016 de experți din Polonia și Republica Moldova în cadrul a 3 module specializate (în total 9 zile).

Beneficiari: antreprenori din destinațiile turistice rurale, care sunt motivați să dezvolte/consolideze afacerile în clustere agroturistice, au experiență în domeniul ospitalității, au interes în creștere profesională și sunt deschiși pentru cooperare cu alți antreprenori la nivelul unei destinații turistice.

 

În acest sens Vă rugăm să ne confirmați disponibilitatea Dvs de a participa la aceste instruiri și să precizați următoarele aspecte:

 

  • Care este destinația turistică în care activați / intenționați să activați?
  • Care sunt necesitățile Dvs. pentru consolidarea afacerii din destinația turistică?
  • Ce teme/experiențe noi așteptați Dvs. să le cunoașteți la instruirile tematice?
  • Care este experiența Dvs. în proiecte similare?

 

 

Răspunsurile Dvs. le așteptăm pînă la data de 23.05.2016 la adresa de e-mail: adtm@adtm.md, viorelmiron7@yahoo.com,

tel/fax: + (373) 22 596478, GSM: + (373) 79 583345

Scrisoare intentie